Отидохме с Цветелина Борисова при моите приятели в Градежница и Глогово спокойни,

...
Отидохме с Цветелина Борисова при моите приятели в Градежница и Глогово спокойни,
Коментари Харесай

Нанков: Уж имали пари за всичко, а накрая нищо! Обещаваха, обещаваха, но няма нищо изпълнено

„ Отидохме с Цветелина Борисова при моите другари в Градежница и Глогово спокойни, тъй като направеното от държавните управления на ГЕРБ за този край не е малко. Отделно от това общината с кмет от ГЕРБ в лицето на Д-р Мадлена Бояджиева реализира сериозна капиталова стратегия, която и тук се вижда в ремонта всяко лято на улиците в двете села. Със сигурност хората тук желаят и заслужават още повече “.

Това написа в профила си във Facebook кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„ Какво им даде обаче Промяната, по какъв начин усъвършенства живота им – като отхвърли поисканите средства за реорганизация на водопроводната мрежа ли, за подмяната на уличното осветяване с съвременни системи ли, отхвърли дофинансирането на контейнер 200 куб.м. в Галата и за 100 куб. м. в Глогово ли, даже настояването на финансиране на довеждане докрай на ремонта на покрива и ограничения по енергийна успеваемост на детска градина „ Изгрев “ е оставен без придвижване, както и ремонта на спортните площадки в Глогово, Градежница и Галата. Да не приказваме, че не е направена и стъпка към решаването на предпочитания проблем - ВиК инфраструктурата в обитаемоте места на общината с приоритет и с. Глогово, с. Градежница, с. Галата “, изброи той.

„ Уж имали пари за всичко, а най-после нищо! Обещаваха, обещаваха, само че няма нищо изпълнено! Това ли им беше смяната – да стопират всички градивни политики на ГЕРБ-СДС, да ни заливат с ругатни и клюки от заран до вечер. Е, изчегъртването се оказа невероятно, тъй като направеното от държавните управления на ГЕРБ в годините обратно е доста, във всяка точка на България “, написа още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР